logo

 
schi alpinism

Postavaru Night
Poiana Brasov, BV
Detalii
mountain bike

Bike 4Mountains
Cheile Gradistei Fundata, BV / Leresti, AG / Stoenesti, AG
Detalii
alergare montana

ULTRA Trail Fagaras
Avrig, SB
Detalii
alergare montana
30.09-01.10.2023
Maraton Piatra Craiului
Zarnesti, BV, Romania
Detalii
Parteneri


sponser.part150.jpg

SPONSER este ANDURANTA, este VITEZA si FORTA, dar mai ales este PERFORMANTA!
Inca de la inceputurile prezentei sale in Romania, Sponser Sport Food si-a asociat numele cu sustinerea evenimentelor sportive, cu sustinerea sportivilor si cu educatia pentru o nutritie sportiva de calitate si fara doping.
Gama larga si calitatea inalta a produselor acopera nevoile si exigentele atat ale sportivilor de mare performanta cat si a celor care acum descopera beneficiile miscarii fizice.

SPONSER is ENDURANCE, is SPEED and POWER, but most of all, SPONSER is PERFORMANCE!
Since the beginning of its presence in Romania, SPONSER Sport Food has associated it name with the support of sporting events, athletes, and education for a quality and free of doping sport nutrition.
Wide range and high quality products meet the needs and demands of both high performance athletes and those who now discover the benefits of physical movement.

www.sponser.ro


delaco.part150.jpg

DELACO a pornit la drum in anul 1996 cu productia de produse lactate proaspete. Cu pasiune si inovatie o mica afacere de familie, cu 3 angajati a ajuns ca in anul 2012 sa fie unul din principalii furnizori de produse lactate pentru marile retele de magazine si ai comertului traditional. Firma este certificata ISO 22000 si lucreaza in prezent cu o echipa de 370 de oameni.
Portofoliul de produse cuprinde in primul rand branzeturi si specialitati traditionale romanesti vandute sub brandul DELACO, DEL si APETITO.
Incepand cu anul 2007, DELACO devine distribuitorul exclusiv in Romania al produselor ZOTT (iaurturi, deserturi pe baza de lapte, delicioase specialitati de branza, lapte pentru cafea, unt), BERGADER (branzeturi cu mucegai nobil), JOYA (produse din soia).
Din 2011 gama produselor distribuite se completeaza cu brandurile ARLA Foods: ARLA, CASTELLO si LURPAK.

DELACO is a family business that started fresh dairy production with three employees in 1996. With passion and innovation, DELACO became one of the leading providers of dairy products for major retail chains and of the traditional trade. The company is certified ISO 22000 and is currently working with a team of 370 people.
The product portfolio comprises mainly traditional Romanian cheese and specialties marketed under the brand DELACO, DEL and APETITO.
Since 2007, DELACO is the exclusive distributor in Romania of ZOTT (yoghurts, dairy desserts, delicious specialty cheese, milk, coffee, butter), BERGADER (noble mold cheese), JOYA (soy products).
In 2011 the product range is completed with brands distributed by Arla Foods: ARLA, CASTELLO and LURPAK.

 www.delaco.ro


aer.part150.jpg

Asociatia de Ecoturism din Romania (AER) imbina intr-o maniera novatoare sectorul public si cel privat intr-un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului durabil.
AER este angajat in dezvoltarea si promovarea ecoturismului REAL în Romania, prin dezvoltarea unor destinatii de ecoturism. Astfel sustine initiativele economice la nivel local, servicii si produse; pastreaza standardele de turism la cel mai înalt nivel si sprijina eforturile locale si nationale de conservare a naturii.

The Association of Ecotourism in Romania (AER) combines in a new way the private and public sector in a partnership for nature conservation and sustainable tourism development. AER is committed to developing and promoting REAL ecotourism in Romania, by developing a series of ecotourism destinations in Romania. This is done by supporting small scale local services and products, keeping tourism standards at the highest level and supporting local and national nature conservation efforts.

www.eco-romania.ro


sport.nat.part150.jpg


omul.part150.jpg
policrom.part150.jpg

Dam forma si culoare ambalajelor tale!
Firma a luat fiinta in anul 2008 din dorinta de a reuni sub acelasi acoperis nevoile diverse ale clientilor in domeniul ambalarii. Astfel am reusit sa oferim servicii care sa transpuna cat mai fidel ideea in imagine si ulterior imaginea pe ambalaj. Folii pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare; pungi si sacose din PE tiparite; pungi de hartie pentru farmacie, rotiserie, patiserie, morarit si panificatie; etichete autoadezive; benzi pentru inchis pungi; masini de ambalat; cutii de carton, etc.

We give shape and color of your packages!
The company was founded in 2008 with the desire to bring under one roof the diverse needs of customers in packaging. Thus we were able to offer services to translate as accurately as possible the idea in image and then the image on the package. Films for packaging food products; printed PE bags; paper bags for pharmacy, grill, pastry, bakery; stickers; tape for closing bags; packaging machines; carton boxes.


c.alpinzarn.part150.jpg

Infintarea Clubului Alpin Zarnesti este legata de doua proiecte:
- Proiectul 82+ este legat de escaladarea tuturor varfurilor importante din Europa incluzand toate cele 82 de varfuri de peste 4000m din Alpi.
- My dream is my life and my life is my dream isi propune sustinerea tuturor celor care vor sa fie aproape de munte, care vor sa-l cunoasca mai bine in toate aspectele.

The set up of Zarnesti Alpine Club is related to two projects:
- The 82+ is about climbing all major peaks in Europe including all 82 peaks over 4000m in the Alps.
- My dream is my life and my life is my dream aims to support all those who want to be near the mountains, who want to know its better on all aspects.


misu.m.carpati.part.150.jpg

Fotografii cu Carpatii Romaniei si oamenii ce-i strabat, cu piciorul, cu bicicleta sau pe schiuri.
Pictures with Romanian Carpathians and people which are crossing its, by foot, bike or skis.

http://muntiicarpati.wordpress.com


contour.part150.jpg

Contour
- noua generatie de piei de foca pentru schi de tura. De la lansare in 2002 si pana in prezent Contour a devenit prima optiune pentru schiorii alpinisti care sunt in cautare de materiale usoare si de incredere. Cu o alunecare foarte buna, pielea de foca Contour este produsa din par de capra de angora si poliester, in doua variante:
* 100% mohair - un model unic, utilizat in competitii datorita excelentelor calitati de alunecare (modelul: Race) sau in ture in care alunecarea face diferenta (modelele: Hybrid Pure si Guide Pure). 
* 70% mohair 30% poliester - o combinatie care ofera o alunecare buna cu o aderenta superioara si o rezistenta crescuta la abraziune   (modele: Hybrid Mix, Guide Mix).

www.contourskins.com


zenith.part150.jpg

Hartile Zenith se nasc din dorinta de a fi in mijlocul naturii, in ture de drumetie sau la schi, cu bicicleta sau la catarat. Hartile Zenith va invita sa descoperiti noi destinatii cu peisaje, oameni si obiceiuri deosebite, oferind informatii actuale si detaliate asupra activitatilor, serviciilor si atractiilor existente in fiecare zona.

Zenith maps arise from the desire to be in nature, hiking or skiing, cycling or climbing. Zenith Maps invites you to discover new destinations with landscapes, people and traditions, Actual and detailed information about activities, services and attractions available in each area.

www.zenithmaps.com


ANSMR.part150.jpgparc.part150.jpg

bivuac.part150.jpg

home   stiri   evenimente   proiecte   multimedia   shop   ghid   contact   parteneri